Olerex alustas koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga

p

Kes meist ei tahaks enamat: rohkem energiat, teravamat pead või tervet keha?
Oleme oma südameasjaks võtnud tuua oma tanklakohvikute menüüdesse uut lähenemist ning pakkuda aina enam tervislikke valikuid. Oleme arendanud välja menüüdes võimalusi, mida traditsiooniliselt tanklatoidult ei osatud veel mõni aasta tagasi oodatagi. Näiteks pakume juba aastajagu maitseelamusi taime- ja toortoidu austajatele. Soojalt vastu võetud vegan liinist innustust saanuna astusime järgmise loogilise sammu ning sellest sündis koostöö toitumisnõustaja Erik Orguga.

Erik Orgu valis oma rikkalikust retseptikogust spetsiaalselt Olerexi tarbeks välja 6 retsepti, mille hulgas leidub valikuid magusast ampsust sooja toiduni. Klientide elu hõlbustamiseks oleme koondanud tasakaalustatud valikud ühtse märgise Toitu Teadlikult alla.  


Erik Orgu selgitab tagamaid: „Minu toitumiskaval on üle 9000 aktiivse kasutaja, kes võtavad nädalas alla 1 kg üleliigset kehakaalu, aga et seda teha, peavad nad enamasti kodus kokkama. Paraku ei ole kõigil seda aega ja seetõttu küsitakse minult tihti, mida tervislikku saaksid nad süüa tanklates punktist a punkti b sõites, ja kuna häid lahendusi polnud, otsisin võimalusi tühja koha täitmiseks. Minu esimene valik oli 100 protsenti kodumaine tanklakett - Olerex - ja edasine on juba ajalugu ning tulemus tanklalettidel.“

„Kui ma spetsiaalselt Olerexile toite valisin, pidasin silmas tankla külastaja vajadusi ning fokuseerisin seejuures ka  maitseelamusele.  Tervislik toit on ja peab peab olema maitsev!

Kõikides toitudes on toekas kogus valku, et peale söömist püsiks kõht kenasti täis ka pikkadel sõitudel. Kõik toidud on valge suhkru vabad, et ei tekiks järsku veresuhkru kõikumist, mis tekitab paljudel inimestel peale söömist tühja kõhu tunde. Kõikides toitudes on kasutusel ainult naturaalsed koostisosad, ning leival baseeruvad lahendused sisaldavad rikkalikult ka kiudaineid, mis toidavad keha raku tasandil ja hoiavad kõhu tundideks täis. Kõik tehtud valikud on  inimestele tuttavad, lihtsalt tervislikus võtmes ning sobivad nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks aga ka tervislikuks vahepalaks inimesele, kes eelistab tasakaalustatud ja tervislikke valikuid“: lisas Erik Orgu.